Welkom

Welkom op mijn website.

Op deze pagina zal ik op onregelmatige tijden blogs plaatsen. Met mijn blogs probeer ik mijn vragen en verwondering aan het papier toe te vertrouwen. Het doel dat ik daarmee heb is de discussie te bevorderen over lastige problematiek en complexe vraagstukken.

Waarom ik dit doe? Daarvoor moet je terug naar de kern, wat Simon Sinek in deze presentatie zo aardig inzichtelijk maakt. Mijn waarom is vooral het leren te bevorderen. Leren van elkaar door naar elkaar te luisteren, leren van ons verleden door wat we achterlaten te overzien, leren over onszelf door te luisteren en te kijken naar degenen die wij leiding geven: onze kinderen, leerlingen, medewerkers.

De andere pagina’s binnen deze website vormen een display van mij. Veel van wat je over me zou willen weten kun je hier vinden. Heb je een vraag aan me, ben je het niet met me eens (of juist wel), wil je meer van me weten, kan ik wat anders voor je betekenen? Schroom dan niet om contact op te nemen. De noodzakelijke contactgegevens staan in de balk bovenaan. Of laat een reactie achter, dat kan natuurlijk ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

View my Flipboard Magazine.